Mind Coach® Maria Rautava

Mind Coach® Maria Rautava


Hei, upeaa, että olet täällä!

Minun sydämen asiana lisätä ihmisten tietoisuutta mielenhyvinvoinnin-, stressinhallinnan-, ja palautumisen taidoista, sekä siitä, miten jokainen voi kehittää ja vahvistaa näitä.

Taustani tulee psykiatrian hoitotyöstä hoitajana aikuisten-, sekä lasten ja nuorten parissa. Tästä työstä sain aikoinaan idean omaan yritykseen, joka tuottaisi ennaltaehkäiseviä valmennus ja  koulutuspalveluita. Mielenterveystyön kautta olen nähnyt, mitä mielentasapainon häiriöt voivat ihmiselle aiheuttaa ja miten ne vaikuttavat myös lähipiiriin. Tämä on vahvasti ohjannut minua siihen mitä nyt haluan viedä eteenpäin valmennuksieni kautta, ennaltaehkäisyä, oman vastuun, sekä elämän mahdollisuuksien oivaltamista.

Mieli & Oivallus syntyi pohdinnastani siitä, miten jokainen ymmärtäisi oman mielen haavoittuvuuden ja voiman, sekä sen tuomat mahdollisuudet elämään ja tällä tiellä olen vahvasti edelleen.

Kun asiakkaat kiittävät ja sanovat "tämä oli juuri sitä, mitä tarvitsin", on se minulle mitä parhain kiitos työstäni. Valmentajana minua on kuvattu helposti lähestyttäväksi, ymmärtäväksi, asiantuntevaksi ja kannustavaksi. Minusta on myös sanottu, että haastan sopivasti kyseenlaistamaan omia tapoja ja ajatusmalleja.

Vahvuuksiani ovat laaja mielenterveystyön tausta aikuisten, lasten ja perheiden parissa, ammatillisen tukihenkilön työ, sekä viimevuosien perehtyminen stressiin ja palautumiseen. Kaikki nämä nivoutuvat loppujen lopuksi yhteen. 

Intohimonani on viedä eteenpäin tietoa siitä, miten jokainen voi itse vaikuttaa omaan hyvinvointiin ja mielentaitoihin oppimalla stressinhallinnan ja palautumisen taitoja. Miten ja mihin stressi vaikuttaa omassa elämässä ja mitä hyvä palautuminen on? Annan tieteellisesti tutkittuja ja kokemuksellisesti testattuja stressinhallinta keinoja (iPred). iPred stressinhallintamenetelmä on lähtöisin vaativista työelämän tarpeista poliisin Karhu-ryhmästä. Menetelmä sopii käytettäväksi sekä työelämässä että yksityishenkilöille.

Kun tarvitset yrityksellesi, työpaikallesi, vapaa-ajan yhteisöllesi, itsellesi tai läheisellesi tietoa mielen ja sen hyvinvoinnin ylläpidosta, palautumisesta tai henkisen kapasiteetin kasvattamisesta ja stressinhallinnasta, ota yhteys. Aurinkoa ja iloa päivääsi!Maria Rautava